Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Nagyatád Kaposvár 2014

2014 novemberében feleségemmel szállást foglaltunk Nagyatádon. Sok helyen megfordultunk, de ilyen szép körülmények között, kedvező áron, és közel a fürdőhöz eddig nem kaptunk máshol szállást. Az érkezés és a hazautazás napján választottunk éttermi "kosztot" a vegetáriánus ételekből, a többit vegán módon magunk oldottuk meg.

Az országban talán Nagyatádnak van olyan gyógy-, illetve termál fürdője, ahol van 42 Celsius fokos medence is. Három nap egymás után 30-40 perceket töltöttünk több részletben abban a medencében is. E lázkeltés, illetve váltófürdő képes a rákos sejtekkel is harcba szállni, és az autoimmun folyamatok előrehaladását is nagyban fékezi. Az őszi város is nagyon szép, csodálatos színek, szépen felújított épületek.

Hazafelé betértünk a Kaposvár környéki tavakhoz, külön a Tókaji parkerdőbe is. A képek és a színek önmagukért beszélnek. Kikapcsolódás és feltöltődés a 21. századi civilizációs – stresszel terhelt munkánkból. Köszönet két barát nevelőcsaládnak, akik vállalták gyermekeink teljes ellátását e napokban.