Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

A virtuális problémakezelési térkép 2013 tavaszán nagy fejlesztés előtt áll, részmozzanatait napról napra figyelemmel kísérheted. Köszönöm a türelmed.

Verzió: 1.0

Problémák       -       kezelésük

Kép

Kép


 

 

 

 

Nem látok kiutat, nem tudom, hogy mi lehet a megoldás, nem tudom, hogy kivel osszam meg terheimet, nehézségeimet. Promlémamegoldás, konfliktuskezelés? Lehetséges? Nekem is?

Ha az állomásjegyzékre lenne szükséged, vagy éppen szeretnéd tovább folytatni a az állomásjegyzék segítségével a megkezdett beavatkozást, ide kattints.


Ez az oldal abban kíván segítséget nyújtani, hogy témáról témára, helyzetről helyzetre rendet rakjunk összekuszálódott gondolataink között. Megvizsgáljuk és ellenőrizzük, hogy ténylegesen helyesen nevezzük-e néven problémánkat, jó úton indulunk-e el, keresünk-e sorstársakat, kérünk-e tőlük tanácsokat... A virtuális térkép nem mindenható, sok szempontból általános megfogalmazásokkal találkozhatsz benne. Igen nehéz az élet legkülönbözőbb árnyalatait egyetlen térképen megjelölni, és én is csak kísérletet teszek rá. De tudom, hogy a megfogalmazott törvényszerűségek mindenképpen erősítik a megalapozottabb döntéseid előkészítését, azok meghozatalát. Megtanulhatod nehéz helyzeteidet kihívásoknak látni, és a többféle megoldások közül a Gondviselő segítségével "csemegézni". A feladatokban való helytállás igen sok örömöt adhat szürkébb vagy éppen viharosabb hétköznapjaidban.

A továbblépéshez azonban kérlek, hogy barátkozz össze az önmagadhoz való Őszinteséggel, ne szégyelld esetleg, ha emiatt bonyodalmasabb kibogozni az összegubancolódott szálakat, vagy akár több hónapig is vesztegelsz valamelyik állomásán életed megoldásra kiszemelt problémájának.

Egy problémakezelési térképpel szeretnék a segítségedre lenni, mely 2003. évi Word-ben készült, letölthető, a színes vonalak elcsúszhatnak. Feltöltöttem PDF-ben is. Remélem, segítségedre lehet a térkép, és mihamarabb szöveges értékelést is mellékelhetek hozzá. Addig is jó "szórakozást", illetve komoly segítséget. Ha tovább lépsz, akkor a virtuális világ is segítségedre lehet a mogoldásokban.

"Döntést hoztam, miszerint útra kelek jelen nehézségemmel a problémakezelési virtuális térkép segítségével."

Ha ez a saját mondatod is, akkor készíts elő egy tiszta lapot, íróeszközt, vagy egy üres fájlt. Ha mindezzel előkészültél, és időt is kívánsz önmagadra szánni, akkor egy kattintás ide, és máris segítséget kaphatsz problémád kezeléséhez. Kérlek, hogy "kirándulásodról" végig készíts jegyzetket. Azokat dátumozd is le.

__________JÓ UTAT!__________

start.jpg